Noutăți

10 Mar 2017
Categorie: Aplicatie

Versiunea 9.1

Versiunea 9.1 conține o mică schimbare în interfața programului, cât și niște operații utile. Detaliile acestei versiuni sunt prezentate în continuare:

Funcţii noi

La compunerea legitimaţiilor există opţiunea suplimentară prin care se adaugă pe acestea un cod QR.

Legitimatii cu cod QR
Legitimatii cu cod QR, care poate fi scanat cu telefonul, iar la adresa de Internet pe care o reprezintă se găsește starea curentă a abonamentului(numărul de ședințe consumate, data expirării etc.)

Pagina de start are un buton nou prin care se accesează informații referitoare la ziua curentă, sau la oricare altă zi sau lună anterioară:

Buton afisare evenimente ziua curenta
Butonul respectiv se află situat pe a doua poziție, după cel care conține sigla. La apăsarea acestuia,se va afișa următorul ecran:
Tab evenimente pe zi
Pentru data selectată din stânga sunt prezentate toate evenimentele corespunzătoare, în exemplul dat fiind următoarele: 
  • Activitate utilizatori – toate operațiile făcute de utilizatori în program (fostul tabel "Log baza de date")
  • Abonamente încheiate
  • Prezența ședințelor zilei
  • Încasări

Tabelele diferă în funcție de modulele instalate sau de drepturile utilizatorului curent.

 

O altă funcție nou implementată este cea prin care se poate configura ca la fiecare închidere a programului să fie executată automat o salvare în fișier a abonamentelor.

Modificări:

Afișarea îmbunătățită când rezoluția monitorului este foarte mare (Ultra HD).

Butoanele corespunzătoare modulelor din partea stângă a ferestrei au fost eliminate, iar acum toate tab-urile sunt afișate pe aceeași bară. Pentru a vedea care sunt disponibile, se va accesa submeniul de la "Date" → "Afișare".

Meniu configurare tabs
Meniul care ajută la personalizarea tab-urilor.

Fixarea unui tab pe bară constă în încărcarea automată a acestora la pornirea programului.

Corecții erori:

  • S-a rezolvat afișarea greșită a unor date cauzate atunci când baza de date este situată pe un server ce are alt fus orar cu al calculatorului unde este instalat programul.
  • S-a corectat afișarea ultimei coloane a calendarului pentru sisteme linux, care nu avea aceeași dimensiune cu celelalte.
  • Eliminarea mesajelor de eroare apărute când un utilizator fără drept de configurare orar încerca să vizualizeze orarul afișat în funcție de zi.