Noutăți

12 Nov. 2018
Categorie: Aplicatie

Versiunea 9.7

Module noi

Două module pentru trimiterea de mesaje partenerilor direct din aplicație: E-mail și SMS.

Funcţii adăugate

Configurare zile în care nu se desfășoară activități - Pentru zilele libere (de exemplu sărbători sau alte evenimente în care activitatea este suspendata) nu se va mai afișa orarul in tabelele sedintelor sau in pagina rezervarilor de pe site.

In imaginea de mai jos se configurează o zi fără activități (fereastra din stânga), iar rezultatul este ca in program, la tabelul ședințelor zilei respective, sau in pagina de rezervări de pe site(partea dreaptă) nu mai apar cursurile, ci doar un mesaj.

Zile libere pentru orare

Afișarea îmbunătățită a cursurilor în orar — Când un curs definit în orar nu durează o ora întreagă (are, de exemplu, 50 de minute) se va afișa pe 2 celule de 30 de minute.

Afișarea ședințelor cu rezervări neefectuate — Dacă au fost compuse rezervări care nu au fost înregistrate pe abonamente sau pe ședințe in niște zile anterioare datei curente, numărul acestora va aparea intr-un mesaj de atenționare, pentru a le înregistra corect. In aplicatia web, mesajul apare pe prima pagina a utilizatorului cu drepturi de administrator:

Apăsând butonul corespunzător, se vor afișa datele în care există astfel de ședințe, structurate într-un calendar după luni și zile:

Aceleași date sunt disponibile și din aplicația desktop: