Noutăți

13 Jun 2016
Categorie: Aplicatie

Versiunea 9.0

Versiunea aceasta aduce alături de o optimizare a căutării clienţilor următoarele funcţionalităţi:

Activitatea prezentelor dintr-un abonament sunt afisate intr-un ecran cu informatii mai usor de urmarit:

  • în partea superioară sunt detaliile abonamentului, cu posibilitatea de a selecta abonamentul anterior/următor la apăsarea butoanelor < sau >.
  • valabilitatea si sedintele consumate din abonament sunt reprezentate grafic de niste bare care atentioneaza prin culoarea lor cand se vor termina.
  • prezentele afisate in tabel sunt toate care sunt cuprinse în intervalul valabilității abonamentului, cu optiunea de a le afisa doar cele care aparțin abonamentului.
  • fiecare prezență are un simbol în partea stângă care arată starea acesteia față de abonamentul curent. Aceasta poate fi verde daca aparține abonamentului, un semn de atentionare daca nu apartine abonamentului si nu este nici plată la ședință, sau un semn de eroare atunci cand prezenta nu este compatibila cu tipul de abonament.

Istoric activitate pe abonament

Informatiile de mai sus pot fi accesate din meniul contextual atât din tabelele tab-ului "Ședința", cât și din "Prezența", lista abonamentelor, sau prin apăsarea tastei F4.

La modificarea valabilității unui abonament, în cazul în care niște prezențe ale clientului nu mai aparțin perioadei noi, se va afișa un mesaj de atenționare cu acestea, în care se precizează că vor apărea în starea de "Neplătit".

Mesaj prezente incompatibile

Același mesaj va apărea și la ștergerea unui abonament sau la modificarea tipului abonamentului, iar prezențele nu mai ar mai fi compatibile.

Atunci cand un client are mai mult de un abonament valabil în momentul înregistrării prezenţei, programul va întreba din care abonament să se consume aceasta, printr-un mesaj similar cu cel din imagine:

Alegere abonament