Main image e Parteneri

Cu ajutorul acestui modul se salvează datele partenerilor. Pentru fiecare din ei, alături de nume, în secțiunea datelor de identificare exista un cod unic (ce poate fi folosit ca și cod de bare), CNP, numarul cartii de identitate si o fotografie.

În secțiunea "Detalii extra" se pot adăuga oricâte câmpuri suplimentare pentru a avea centralizate toate datele necesare gestionarii partenerilor.

Configurare categorie În tabelul care îi afișează pe toți există posibilitatea de a filtra lista partenerilor, după orice caracteristică a lor, chiar și după câmpurile suplimentare definite de utilizator. Aceste filtrări constau in perechi de felul „câmp–conditie–valoare”, asa ca în exemplele următoare:

  • E-mail conţine @ – pentru a căuta doar clienţii pentru care este completat e-mail-ul (figura alăturată)
  • Tarif student = Da – pentru a căuta doar studenţii
  • Denumire conţine Cristi – pentru a căuta doar clienţii in al căror nume este cuprinsa valoarea respectiva (cum ar fi Cristian sau Cristina).

Formatul de introducere al numelui este configurabil: se poate face a se salva cu majuscule sau prima litera majusculă (Exemplu: POPESCU ION sau Popescu Ion) indiferent de tipul literelor tastate.

Accesând funcția Situaţia partenerului (din meniu sau cu tasta F6), se pot vizualiza toate datele unui partener și activitatea lui într-un singur ecran.