Main image e Parteneri Plus

Modul opțional care suplimentează programul următoarele funcții:

Salvarea și afișarea vârstei partenerilor

Salvarea vârstei partenerilor în program implica problema datelor neactualizate după o perioada de timp. Dar cu acest modul, se poate configura ca valoarea sa fie calculata după data nașterii sau CNP. Astfel, după fiecare actualizare a varstei(pentru toti partenerii deodata), ea se poate folosi în filtrări sau tabele.

O alta optiune utila este afisarea la pornirea programului a partenerilor a căror zi de naștere este ziua curenta sau într-una din cele ce urmează.

Parteneri cu nume similare

Exista cazuri in care, din neatenția utilizatorilor, acelasi client se introduce de mai multe ori in sistem. La căutări ulterioare, se creează confuzie, utilizatorul nestiind pe care sa il selecteze. Pentru aceste situatii, fereastra aceasta afișează care parteneri au nume identice sau similare(se ia in calcul și combinația nume-prenume sau prenume-nume). După ce aceste cazuri sunt găsite aici, se poate utiliza funcția Compară parteneri prezentată mai jos.

Compară parteneri

Afișează în paralel datele a doi parteneri. Dacă se știe ca din cauza unei erori ei reprezinta aceeași persoană introdusă de două ori, se vor transfera toate datele unui singur partener, iar celălalt se poate șterge.

Parteneri fără activitate

Această funcție afișează toți partenerii care sunt introduși în baza de date, dar nu au vreo activitate(sunt fără abonamente, fără prezențe la ședințe etc.). Exista opțiunea de ștergere a lor dacă doriți să păstrați doar clienții cu înregistrări.

Anonimizare parteneri

Datele personale ale partenerilor vor fi șterse sau înlocuite cu valori aleatoare. Vezi mai mult în pagina detaliată - Anonimizare date parteneri