Main image e Stergere date vechi

Dacă datele mai vechi nu mai prezintă importanță, sau dacă din anumite motive doriți eliminarea lor, atunci acest modul este folositor în acest scop.

După instalarea lui și acordarea de drept de operare administratorului, înaintea execuției operației va fi afișată o fereastră de selectare a datei:

În cazul în care este instalat și modulul Parteneri Plus, acesta are funcția de a detecta si a elimina si partenerii care au rămas fără activitate în urma ștergerii de abonamente sau prezențe.